Είστε εδώ

Ασφάλεια Ζωής - Υγείας

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής σας για εσάς και την οικογένεια σας.



Αυτό που επιθυμείτε σε τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι η άμεση και ανθρώπινη αντιμετώπιση στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον και η οικονομική στήριξη για την αντιμετώπιση των εξόδων που θα χρειαστεί να πληρωθούν.


Για το πιο πολύτιμο αγαθό, για την υγεία σας, η GP-Asfaleies είναι δίπλα σας κάνοντας για εσάς έρευνα στην ασφαλιστική αγορά για να σας παρέχει την ασφάλεια που θέλετε για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι η δημόσια ασφάλεια μας παρέχει ελάχιστα ποσοστά σε σχέση με αυτά που πληρώνουμε. Εκτός από την ιδιωτική ασφάλεια ζωής που μπορούμε να κάνουμε, έχουμε κάνει συνεργασία με μεγάλες εταιρίες για κάλυψη γιατρών που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας.

Ασφάλεια ζωής και υγείας:


- Ασφάλεια νοσοκομειακή
- Οδοντιατρική περίθαλψη
- Φυσιοθεραπευτική & Οφθαλμολογική περίθαλψη
- Πρόγραμμα κάλυψης γιατρών & Check Up


Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προτείνουμε το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας που ανταποκρίνεται πληρέστερα στις ανάγκες σας.

Σημείωση:


Οδοντιατρικό πρόγραμμα:Με 45,00€ το χρόνο με δωρεάν δύο καθαρισμούς και μία φθορίωση και άλλα πολλά .
Δείτε το πρόγραμμα εδώ
Φυσιοθεραπευτική & Οφθαλμολογική περίθαλψη:Με 45,00€ το χρόνο και 50% έκπτωση στους γιατρούς και 25% έκπτωση στην αγορά γυαλιών.
Δείτε το πρόγραμμα εδώ
Πρόγραμμα κάλυψης γιατρών & Check Up:Μαζί με οδοντιατρικό, φυσιοθεραπευτικό & οφθαλμολογικό με 90,00€ το χρόνο και όλα τα πλεονεκτήματα που σας παρέχονται.
Δείτε το πρόγραμμα εδώ