Είστε εδώ

Ασφάλεια Σύνταξης

Ένα σωστό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ανήκει σε όλους μας…..


και το δικαίωμα για μια καλύτερη και πιο άνετη ζωή στη μεγάλη περίοδο της τρίτης ηλικίας.


Γι’ αυτό το ασφαλιστικό γραφείο GP-Asfaleies είναι πάντα δίπλα σας για να σας προτείνει πιο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα είναι το πιο συμφέρον για εσάς.


Για παράδειγμα:
Είναι προτιμότερο να ξεκινήσουμε ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα σε νεαρή ηλικία, αποταμιεύοντας μικρά ποσά και διασφαλίζοντας υψηλό βιοτικό επίπεδο στην περίοδο της συνταξιοδότησης. Υπάρχει όμως βέβαια και η επιλογή να ξεκινήσουμε ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα σε μεγαλύτερη ηλικία αποταμιεύοντας μεγαλύτερα ποσά, για να διασφαλίσουμε το ίδιο βιοτικό επίπεδο που μας αρμόζει.


Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα που σας προτείνει το γραφείο GP-Asfaleies του Γεώργιου Πανταζή, σας παρέχουν τη σύνταξη στο ποσό που εσείς επιθυμείτε, είτε με δική σας εφάπαξ κατάθεση είτε με προγραμματισμένη μηνιαία αποταμίευση, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε μια ευχάριστη ζωή, χωρίς περιορισμούς και στερήσεις.


Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικός ή συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να βρούμε μαζί την πιο συμφέρουσα προσφορά για εσάς.