Είστε εδώ

Η εταιρία μας

Η GP-Group δημιουργήθηκε με σκοπό να σας παρέχει το καλύτερο δυνατόν για εσάς, την επιχείρησή σας και την οικογένεια σας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς και με την αξιοπιστία που εσείς θέλετε να έχετε στους τομείς:

  • Ασφαλειών (Ασφάλεια αυτοκινήτων, Σπιτιών, Περιουσίας, Ζωής Υγείας & Γενικών Ασφαλίσεων)
  • Συστημάτων Πληροφορικής και Security
  • Παροχής Υπηρεσιών

Για να το πετύχουμε αυτό εντάξαμε στην εταιρία μας δύο επιχειρήσεις:

Το ασφαλιστικό γραφείο GP-Asfaleies.gr

Το γραφείο μας ασχολείται με γενικές ασφάλειες. Με την εμπειρία που διαθέτουμε εμείς και οι συνεργάτες μας και την αφοσίωση στο τι ζητάνε οι πελάτες μας κάνουμε τον απαιτούμενο έλεγχο της ασφαλιστικής αγοράς και σας παρέχουμε τις πιο συμφέρουσες προσφορές για εσάς και την οικογένεια σας.

Το γραφείο συστημάτων πληροφορικής & παροχής υπηρεσιών GP-Systems.gr

Παρέχουμε την ασφάλεια που θέλει να έχει ο πελάτης στις επισκευές των υπολογιστών του και όλου του εξοπλισμού του. Ασχολούμαστε με την εμπορία, εγκατάσταση, Service, τεχνική υποστήριξη Συστημάτων Πληροφορικής, κατασκευή Site και διαφήμιση καταστημάτων.


Έπειτα από 11 Χρόνια σκληρής δουλειάς και οργάνωσης είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τα πάντα που χρειάζεστε στις καλύτερες τιμές της αγοράς είτε είναι Ασφάλεια Αυτοκινήτου είτε είναι Ηλεκτρονικός Υπολογιστής.


Το μόνο που χρειάζεται για να το διαπιστώσετε αυτό είναι να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας.
Θα μας βρείτε Ηλία Αφεντάκη 45 & Χαϊνά - Χαλκίδα. Τηλ./Φαξ. 22210-81180


Η κρίση δεν είναι να πετάμε τα λεφτά μας..... αλλά να κάνουμε έξυπνες αγορές..... και ακόμα καλύτερα να τα έχουμε όλα μαζεμένα σε ένα..... όμορφα και νοικοκυρεμένα.....


Με εκτίμηση
Γεώργιος Πανταζής
Υπεύθυνος Εταιρίας
GP-Group