Είστε εδώ

DAS

Επικεντρωνόμαστε στον άνθρωπο και τα δικαιώματά του. Είμαστε πάντα στο πλευρό των πελατών μας, με μια πλήρη, εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών. Τους στηρίζουμε και δεσμευόμαστε πάντα να βρίσκουμε τη λύση. Στόχος μας είναι, κάθε πελάτης μας, να παίρνει αυτό που νόμιμα δικαιούται.

Η μακρόχρονη παρουσία της D.A.S.-Hellas και η αποτελεσματική στήριξη που προσφέρει στους χιλιάδες ασφαλισμένους πελάτες της, την έχουν καταστήσει συνώνυμο της Νομικής Προστασίας. Οι εξειδικευμένες, ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχει, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την πολύτιμη εμπειρία των στελεχών και συνεργατών της, αποτελούν μερικά μόνον από τα ασύγκριτα πλεονεκτήματά της.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και εξελισόμενο περιβάλλον, με πολύπλοκους νόμους και διαδικασίες συχνά απρόοπτες, η ασφάλιση Νομικής Προστασίας αποτελεί πλέον αναγκαιότητα. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο νομικής προστασίας της D.A.S.-Hellas αποτελεί την καλύτερη θωράκιση απέναντι στο συνεχώς αυξανόμενο κόστος για την δικαστική προάσπιση των ατομικών και επαγγελματκών δικαιωμάτων.

Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και καινοτόμα προϊόντα απαντά δυναμικά στις σύγχρονες προκλήσεις της εποχής και παρέχει εξυπηρέτηση υψηλού ποιοτικού επιπέδου. Είναι πάντα δίπλα σε κάθε ασφαλισμένο της και ειδικά, όταν παραστεί η ανάγκη να καταφύγει στην δικαιοσύνη.

Η D.A.S.-Hellas, αναπόσπαστο μέλος του δικτύου της DAS, του ηγέτη της Ευρώπης στον κλάδο της Νομικής Προστασίας έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων της ανταποκρινόμενη πάντα στις προσδοκίες τους.

Με την υπευθυνότητα που την διακρίνει, αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία της και παρέχει πρωτοποριακές ασφαλιστικές καλύψεις, προσπαθώντας διαρκώς να βελτιώνει τις διαδικασίες και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, πάντα προς όφελος των ασφαλισμένων της.